sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Aasta Ööhön

Oon joskus tehny aikaisempaan blogiin tälläisen elämäni aakkoset tyylisen postauksen, ja lukiessani sitä huomasin, miten monet asiat kirjottaisin nyt toisin. Joten päätin tehdä tämän nyt tähän väliin tähän uuteen blogiinikin. :) Ideahan on siis se, että kirjoitan jokaisesta aakkosesta jonkun asian, joka on tärkeä asia minulle tms. Enjoy.

12080773_10207884789182260_513435988_n

A: Aamut, kun saa nukkua pitkään, heräillä rauhassa, käydä pitkällä aamulenkillä ja tehdä ja nauttia kunnon herkkuaamupalasta. Kesällä nää on parhautta!

B: Bataattikeitto, ylläri. :') Ihan mun ykköslemppariherkkuruoka! Tein sitä taas tällä viikolla ja lisäsin siihen kesäkurpitsaa ja päälle kurpitsan siemeniä, ah nam!! Seuraavalla kerralla lisään myskikurpitsaa. Tän blogin kirjoittaminen on mulle myös tärkeetä tällä hetkellä. :)

C: Chili!! AAAAAAAAAAAAH lisään sitä joka ruokaan ja aivan liikaa ja se on vaan niiin parasta. Ruoka on just sopivan tulista kun vähän itkettää syödä.. ;)

D: Dieetti..pitäs alottaa. Mut en vaan osaa. Oon miettinyt, et olis tosi kiva jossain vaiheessa tilata joltan ruoka/liikuntaekspertiltä ruokavalio itelle yms. jos sellasella osais pitää järjen päässä noissa hommissa. :)

E: Minun rakas kummipoikani.♡ 

12084014_10207894938835995_2060620662_n

F: Fetajuusto! Ah namnamnam! Fetalla ja bataattikeitolla voisin elää vaikka vuosia pelkästään. :D

G: Evribadi vas gungfuufaightiing.

H:
Avomieheni, paras ystäväni ja se rakkain ihminen, H.<3

I: Ihailu. Mä ihailen ja jään ihailemaan aina ja kaikkee. Jotenkin oppinu kattoo paljon ympärilleen ja tykkään sikana käyä uusissa paikoissa ja kierrellä vaan ja ihmetellä. Ihmisissä ihailen eniten sellaisia, joilla on selvä päämäärä/tahto ja ne toimii sen mukaan, eikä välitä siitä mitä mieltä muut on.(tietenkin ketään satuttamatta) Koska loppupeleissä pitää tehä omat päätöksensä niin, että itellä on hyvä olla.

J: Järvet ja vesi, rakastan olla mökillä ja rakastan uimista! Mökillä kyllä sielu lepää kun saa olla järven keskellä ja käydä soutelemassa ja vaan olla ihan kaikessa rauhassa.

IMG_7765

K: Koirat.<3 Oon kaikkien karvakuonojen kamu. :) haluun oman(omia) viuviu!

L: Liikunta ja urheilu, siitä tulee niin hyvä olo. Nyt oon ollut laiska ja kipeä, etten oo päässyt kun reippaille kävelylenkeille, mutta kohta se muuttuu! (tähän sellasia habahymiöitä kymmenen)

M: Mansikat, siis onko parempaa makua mitä tuoreissa ja mehukkaissa mansikoissa on? Meillä on onneks pakastimessa varastossa mooonta kiloa mansikkaa, ja äsken ostin kaupasta tän kesän viimeisen rasian. :( Saahan niitä läpi vuoden joistain kaupoista, mut kyl ne suomalaiset mansikat suoraan pellolta on parhautta.

N:
Netflix! Niin ihanan kamala netflix, jossa elokuvan valitseminen kestää kolme tuntia.

O:
Ompelu ja käsillä tekeminen yleensä, kyllä se vaan palkitsee kauheesti, kun saa aloittamansa projektit valmiiksi. Välillä sitä vaan hamstraa liikaa projekteja saman aikaisesti..sielunsiskoja? :D

12067908_10207899256143925_2086059970_n

P: Pinnallisuus, terveellä tavalla. Tykkään laittautua ja käyttää aikaa ja rahaa omaan ulkonäköön ja siistiin olemukseen, ja arvostan myös muita ihmisiä jotka tekee niin! Aina on edes vähän aikaa laittaa itteensä ja omaan hyviin vointiinsa, niin sisäseen kun ulkoseenkin. Itellä on ainakin paljon parempi olo itestään, jos aamulla on ees vähän kattonut miten päin hiukset sojottaa ja että sukat on samaa paria. :) En osaa kuvitella että joskus tulevaisuudessa en jaksas panostaa yhtään itteeni, kuitenkin pitää itestään pitää huolta ennen kun jaksaa kunnolla pitää huolta muista. 

Q:
Mikä sana alkaa tällä? Qvinoa? Quinoa? Se on joku vilja, en oo koskaan kokeillu. 

R:
Rakkaus on parasta!...ja no ruoka kans. ;)

S:
Sauna, on tottunut käymään joka viikko, ja on ihana aina perjantai-iltaisin puhdistatuu viikon pölyistä ja vaan rentoutua, ah!

T:
Terveellisyys, terveellinen elämä, terveys..kiinnostaa, haluisin olla 'täydellinen' ihminen tälläsissä asioissa, mut liian usein se käsi lipsahtaa sinne karkkipussiin.. ;) Mut pikkuhiljaa pikkuhiljaa. Mitä terveellisemmin ja aktiivisemmin elää, sitä vähemmän on huonoja mielitekoja! :)

IMG_0926

U: Ukoilma, siinä on vaan jotain maagista. Joka vuos toivon, että iskin joku hirmumyrsky ja salamois ja jyrisis ihan kunnolla! En vaan voi olla kattomatta taivaalle salamien toivossa, jos siellä vähääkään jyrisee. 

V:
Vee niinkuin Varkaus, missä nykyjään asustelen. Mua ärsyttää suunnattomasti ihmisten negatiiviset kommentit ja mielipiteet ja kysymykset esim 'mitä siellä muka on?' tai et 'siellä on ihan p*skaa'. Öö..se oman olotilan ja fiiliksen paskuus ei johdu sijainnista, vaan omasta  itsestä ja asenteesta ja millasta sisältöä elämäänsä luo. Ihminen joka ei osaa luoda itelleen kivaa tekemistä ja valittaa ja marmattaa vaan kaikesta on ihan yhtä onneton kaikkialla. Ihan on jokanen vastuussa omasta onnestaan, ja mä olen onnellinen just nyt tässä. :)

W:
X:

Y:
Ystävät, ei liene tarvitse enempää selitellä.<3

11375193_130137000665795_1164664830_n

Z: Zzzz...nukkuminen on ihanaa! Ai että miten on hyvältä tuntuu vaan köllötellä lämpimässä peiton alla ja vedellä sikeitä. Rakastan pitkään nukkumista ja kun saa rauhassa vaikka selailla aamulla puhelinta sängyssä.

Å:

Ä:
Äiti, yks tärkeimmistä ihmisistä maailmassa.<3

Ö:
Ööö.. Nää on tyhmii nää oudot kirjaimet. En tiiä mikä alkais ö:llä, paitsi ötökät, enkä tykkää niistä hirveesti. Joten eiköhän nää aakkosöökköset alkanut olee tässä! 

11821145_1153113578051353_1377935062_n

Kiitos, että jaksatte lukea näitä mun juttuja! 
Jättäkää kommenttia jos olis jotain postausehdotuksia, ja muutenkin saa laittaa rohkeasti ihan mitä vaan pölöpölökommenttia, ne piristää aina! :) 
Toivottavasti nautitte paljon viikonlopusta ja suuri osa varmaan myös syyslomista, kuten minäkin tavallaan. ;) 

Palataan taas~

2 kommenttia:

  1. Eikä taas pölötän kommenttiboxissa:'D anyway ihana postaus, saako idean varastaa:) vois samaistua niin moneen kohtaan, mutta ainakin C, U ja juurikin tuo O.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. musta on huippua kun jaksat kommentoida! :) Totta kai saa varastaa, jostain oon aikanani itekkin tän napannut. Hyvä että on samaistujia juurikin tuohon O kohtaan.. :D se aiheuttaa välillä turhaa stressiä kun hamstraa itselleen liikaa tekemistä :D

      Poista

<3