keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Getting started


Siivosin ja järjestelin tänään mun kangas- ja ompelutavaralaatikoita ainakin kolme tuntia. Kaikkee sitä omistaaki mitä ei muista omistavansa.
Siivosin kotona muutenkin ja löysin monta keskenerästä juttua. :) Tykkään esim maalata tosi paljon niin taas olis sellainen fiilis, että pitäisköhän hakee lupaa saisinko maalata yhden meidän keittiön seinistä kivan väriseksi.. ;) Tällä hetkellä oma koti tuntuu vaan niin sotkuiselta ja epäjärjestykselliseltä, että tarvii tehä varmaan kunnon tehosiivous vielä tänään ja huomenna. 

Näistä ihanuuksista valmistuu vielä tilkkupeitto.<3

On iskenyt sellainen tavara-ahdistus, ja oonkin heittänyt ja antanut pois paljon turhaa tavaraa ja vaatetta. Osaa suunnittelen myyväni pois, kunhan saa aikaiseksi. Kyllä vähemmän on vaan enemmän, mitä tavaraan tulee. :D Onneks nykysin on helppo myydä kaikkee facebookissa ja torissa, ilman minkään kirppispöydän varaamista. :)


Puoliväliin ommeltu meikkipussukka. :) Näitä on kyllä tosi kiva ja helppo tehdä! Ajattelin tehdä tarkan
step by step-ohjeen tälläisestä, näitäkun ei meillä tytöillä ole ikinä tarpeeksi! ;)


Nää pitsit taas on matkalla korjaamaan jakkua, jonka sain hyvältä ystävältäni.
Klikkaamalla 
TÄSTÄ pääset hänen blogiinsa. ;)



Alkaa jo nyt helpottua tämä bloggerin käyttö! Ja on paljon inspistä erilaisiin postauksiin, kun olen konkreettisesti etsinyt projektejani esille. :)
Tästä EI ole tulossa pelkkää käsityöblogia, vaikka nostin tähän kuviksi vain kaikkea ompeluun liittyvää. Kuvat olivat vaan paljon kauniimpia kuin esim huolimattomasti maalattu trukkilava sotkuisella parvekkeellamme..On vaan helpompi tarttua tuumasta toimeen ja tehdä monipuolisia postauksia, kun minulla on valmiina tarkkoja aiheita! Tietenkin teen väliin myös ihan normaaleja kuulumistekstejä ja muita.:)
 Haluisin tehdä myös sellaisia 'tyttöpostauksia', meikeistä sekä vaatteista ymsyms.. Voi olla, että saan suostuteltua tuon toisen osapuolen myös mukaan, vaikka tekemään jotain kivaa videopostausta. ;) 

Seuratkaahan taas, että näen ketä teitä siellä on ;) on aika moni käynyt kurkkimassa! Kiitos! Ja kiitos ensimmäiselle/ensimmäisille seuraajilleni! JEE :) ihanaa<3

Palataan taas!~

2 kommenttia:

<3