tiistai 8. syyskuuta 2015

No.1


Hei moi ja moi vaan kaikki! On vierähtäny sen verran aikaa käyttämättä bloggeria, ettei ole yhtään muistissa kuinka tää sivusto pelaa. Tämän huomaa keskeneräisestä ulkonäöstä, mutta asia korjaantuu kunhan konsultoin blogikuiskaajaani, joka auttaa miut taas ajan tasalle. ;)
Miksi aloin taas kirjoittaa blogia?

Varmasti eniten omaksi iloksi ja kivaksi ajanvietteeksi. Haluisin kirjoittaa tällä kertaa vähän täsmällisempää blogia, että postauksilla olisi jokin 'oikea' aihe ja ajattelin jakaa täällä teille esim. erilaisten projektien toteutuksia, ompelu- sekä ruoka-ohjeita sekä tietty kaiken kattavaa lätinää elämästä ja tekemisistä yleensä. 
Mulla on yleensä aina tuhat rautaa samaan aikaan tulessa ja tuhat projektia samaan aikaan vetämässä (lue: keskeneräisenä laatikoiden uumenissa), mutta nyt ajattelin kunnialla hoitaa hommia loppuun! Ihan teitä varten ;) Nyt olisi meinaa aikaa tehdä ihan mitä sielu vaan halajaa, koska olen ekaa kertaa elämässäni työtön. Osa-aikais osa-ajattomuus työtön, käyn siis silloin tällöin vähän välillä töissä :D Tekemättömyys ei tosin sovi miulle yhtään, argh!
Alkaessani kirjoittaa päiväkirjamaista tekstiä huomaan kirjoittavani puoliksi kirjakielellä, puoliksi puhekielellä. En pidä pelkällä puhekielellä kirjoitetuista blogeista, ne on vaan sellasta mössöä. Mutten tykkää kyllä ns täydellisestä kirjakielestäkään, koska ei kovin moni niin oikeasti puhu! Joten olisko tää se kultainen keskitie? 

En tiedä mitä tähän enää höpisisin, ensimmäiselle postaukselle kun ei ollut varsinaista aihetta. :) Halusin vaan päästä julkaisemaan ensimmäisen tekstin ja laittamaan blogin julkiseksi jos tää tästä nyt lähtis rullaamaan! Ja jos oot oikee bloggervelho, niin kerro toki mitä mun ehdottomasti pitäis laittaa näkyviin gadgetteihin ja MITEN? :D 
Ja ainiin, jos et tiedä kuka mie oon tai et ole ennen kuullut niin olen Roosa. 23-vuotias naisen alku (maybe), alunperin oon kotoisin Joensuusta, mutta nykyisin asustelen yhen kivan pojan kaa Varkaudessa. ;) Luonteeltani ja olemukseltani oon sellanen kiva perus hönttäpulla. Toivottavasti edes jonkun mielenkiinto herää ja jäätte seurailee mitä tänne alkaa ilmestyä. :) 
Blogia voi jotenkin alkaa seurata joten jos osaat ja haluat niin tervetuloa! Postausehdotuksia ja ajatuksia mistä haluaisitte tietää saa jättää kommenttikenttään! :) Palaillaan ja tutustutaan matkan varrella ;) 


Tsau!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3